08.08.2019 | Navnenyt

Pernille Wichmann er ny salgsdirektør hos Lemvigh-Müller

40-årige Pernille Wickmann startede den 1. august som salgsdirektør hos Lemvigh-Müller. Hun får det kommercielle ansvar for industrisegmentet og skal styrke grossistens position som totalleverandør af stål og tekniske artikler til den danske industri.

Hun er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet og New School University i New York og har en baggrund indenfor ledelse, strategisk forretningsudvikling og commercial excellence samt besidder et kendskab til digitalisering og industrien.

Senest kommer hun fra Nilfisk, hvor hun som Vice President, EMEA Service & Global Head of Service Excellence, havde ansvaret for udvikling af Nilfisks globale serviceforretning. Tidligere har hun været hos Vestas Wind Systems som Senior Director, Global Key Account Management & Marketing.

Privat bor Pernille Wichmann i Søllerød sammen med sin kæreste og tre børn.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere