26.01.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Person Temperatur Screening – Hvad er vigtigt at forholde sig til…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma Instruments har mange års erfaring i rådgivning og anvendelse af termisk udstyr. Vi repræsenterer de førende producenter på markedet, og har stor og dokumenteret kompetence, når det gælder temperaturscreening af personer.

Elma Instruments har mange års erfaring i rådgivning og anvendelse af termisk udstyr. Vi repræsenterer de førende producenter på markedet, og har stor og dokumenteret kompetence, når det gælder temperaturscreening af personer.

Behovet og ønsket om temperatur screening af personer stiger kraftigt i forbindelse med øget fokus og sikkerhed for at undgå smitte i private virksomheder, butikker, kommunale bygninger, fritidsforeninger, fitness osv. Eksempelvis kan Person Temperatur Screening opsat i områder, hvor der kommer kunder, have både en tryghedsskabende, og reel forebyggende effekt.

Når man skal vælge udstyr til temperatur scanning, skal man vurdere, hvad målet er med målingen. Er det for at give adgang til et område, registrering af målinger til internt brug, præventivt brug eller andre grunde. Afhængig af ønsker og behov, hjælper vi dig med at finde det rigtige udstyr til den ønskede løsning.

Kroppens ”ydre” temperatur, kan variere op til flere grader, afhængig af alder, døgnrytme og omgivelsestemperatur. Kommer man f.eks. direkte udefra i koldt vejr, eller direkte fra en varm bil, vil det påvirke kroppens temperatur og dermed temperaturmålingen.

Alle ”Non-contact” temperatur-måleinstrumenter bygger på det samme princip – en infrarød sensor. Forskellen ligger i hvor mange ”pixel”, altså antallet af målepunkter, instrumentet har og hvor nøjagtig instrumentet er. Så et system med mange pixel måler altså mere nøjagtigt på et lille område af kroppen, end et system der måler en spottemperatur med få pixel.

Da intet termisk udstyr kan måle den indvendige kropstemperatur, vil der altid være forhold, som skaber usikkerhed ved måling af hudens overflade temperatur, uagtet hvilken målingsmetode man anvender. Den mest nøjagtige overflademåling foretages ved at måle temperaturen helt inde i øjenkrogen. Det er et lille område, som derfor kræver en termisk sensor med mange pixel. Med andre ord er det nødvendigt at afdække behovet, så du anvender det rigtige udstyr, for at opnå den nøjagtighed du har brug for.

Elma Instruments kan levere udstyr til alle behov for person temperaturscanning, uagtet om det drejer sig om scanning af en eller flere personer samtidig, og om scanningen skal anvendes til adgangskontrol, registreringer eller begge dele.

Ønsker I flere oplysninger om temperatur scanning eller et løsningsforslag, så kontakt Elma Instruments for nærmere information.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere