06.05.2020  |  EL  |  El-materiel

Personbeskyttelse til antennearbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Banebrydende teknologi sikrer dig mod elektromagnetisk stråling... Elma Instruments udstiller på El og Teknik 2020 stand C4822. På messen, lanceres en række nye spændende produkter.

På El & Teknik messen 2020 kan du se den banebrydende personbeskyttelse, som er uundværlig for alle der arbejder med, eller nærved sendere.

Når du arbejder i antenner, er det ikke kun højden du skal passe på. Arbejder du med, eller blot nær ved tele, tv, radio og andre sendere, er den elektromagnetiske sendeeffekt en reel personfare. TV og radio antenner er typisk placeret i master, men f.eks. basestationer til mobilkommunikation placeres også på hustage og andre bygningskonstruktioner, så her skal alle faggrupper være opmærksomme.

Undgå at skulle aflæse og tolke værdier på feltstyrkemålere, og vurdere påvirkning afhængig af frekvens og retning. Fieldsense 2.0 fra Elma instruments revolutionerer elektromagnetisk personbeskyttelse efter samme filosofi som en gasalarm - Ingen værdier og tolkninger, bare ”løb hvis den hyler”. Dét er Fieldsense 2.0 og instrumentet kan derfor med fordel anvendes som personbeskyttelse, håndholdt, i bæltet, på klatreselen eller endda monteret på liften. Der er ingen indstillinger, tal eller tolkninger, blot en alarm ved farligt niveau. Som en ekstra sikkerhed har Fieldsense 2.0 faldalarm, så tabes den, eller falder montøren, udsendes en tydelig, akustisk alarm.

Med stadig mere trådløs kommunikation og udbredelsen af bl.a. direktiv 2013/35/EU m.fl. for elektromagnetiske felter er der fornyet fokus på det elektromagnetiske arbejdsmiljø, men desværre har det hidtil været set som besværligt, dyrt og tidskrævende at måle. Men spænd en Fieldsense 2.0 i bæltet, så er du sikret. Instrumentet er vandtæt IP64 og leveres med kalibreringscertifikat i beskyttende taske med batterier, håndledsrem og fastgørelsesbeslag til f.eks. bælte eller klatresele.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere