26.08.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Pettinaroli bundmodul med isolerede føderør og ideel til fjernvarmeunits - hurtig levering!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Bundmodulet leveres fra 3 arbejdsdage med isolerede føderør (iht. DS452) - ideel til trange steder og fjernvarmeløsninger.

Med det nye bundmodul fra Pettinaroli opnår du ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering. Og du kan installere det nye bundmodul på gængse fjernvarmeunits som fx Redan og Gemina Termix.

Fleksibel løsning
Du kan bestille bundmodulet, så det er konfigureret med de installationer og antal kredse, din kunde har brug for (fx 6 kold, 4 varme og 8 gulvvarme).

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Det leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.

Vis mig flere informationer om Pettinaroli bundmoduler>>

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere