21.01.2019  |  VVS  |  Intelligente installationer

Pettinaroli COMFORT IP app - indkodning af radiatortermostat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom godt igang med COMFORT IP systemet med instruktionsvideoer, som hurtigt og nemt guider dig igennem indkodningen og opsætningen af Homematic IP app'en - direkte på din smartphone eller tablet!

Se instruktionsvideoen og lær, hvordan du koder radiatortermostater på dit COMFORT IP system via den gratis Homematic IP app! Her kan du også se, hvordan du bruger boost-funktionen til radiatortermostaten. 

Find flere instruktionsvideoer på vores Youtube-kanal og på vores hjemmeside

Du er også velkommen til at sende os en mail på info@pettinaroli.dk eller ringe til os på tlf. 6341 0900.

Softwaren til styringen til Pettinaroli Comfort IP er udviklet i samarbejde med EQ-3 GmbH, Tyskland, og er kompatibel med deres Homematic IP produktserie. De to produktserier anvender derfor en fælles app til IOS og Android og denne hedder blot ”Homematic IP”. Du skal således hente app’en Homematic IP i AppStore eller i Google Play og anvende denne til styring af Pettinaroli Comfort IP. Vi gør opmærksom på, at kontaktoplysningerne i app’en ikke gælder Pettinaroli Comfort IP. Hotline support til COMFORT IP produkter ydes alene af Pettinaroli A/S.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere