18.01.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Pettinaroli indgår aftale med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinarolis produkter vil fremover være endnu lettere at finde i KlarPris!

Pettinaroli har netop indgået aftale med KlarPris, hvilket blandt andet betyder at KlarPris’ kunder fremover vil få endnu nemmere ved at finde og købe Pettinarolis produkter. Samtidig får Pettinaroli en række fordele som officiel samarbejdspartner med KlarPris, som vil hjælpe med at cementere deres position i Danmark.

”Vi arbejder hver dag intenst på at skabe løsninger i den allerbedste kvalitet til alle i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år, og med vores deltagelse i KlarPris forventer vi langt mere synlighed i markedet, med fokus på kvalitet, service og let tilgængelighed” – Einar Leo Ottosen, Salgschef hos Pettinaroli.

Om Pettinaroli

Pettinaroli er blandt verdens førende leverandører af enkeltkomponenter, komplette systemer og komfortløsninger til VVS-branchen. Virksomheden startede i 1976 som en familievirksomhed, og blev i 2000 del af Fratelli Pettinaroli SpA. Fra lageret i Middelfart leverer virksomheden til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa. Læs mere om Pettinaroli her!

Klarpris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere