29.03.2021  |  VVS  |  Intelligente installationer

Pettinaroli PS-pakkeløsning; COMFORT IP gulvvarmesystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinaroli gør det nemt for dig som installatør at installere vores intelligente COMFORT IP gulvvarmesystem. Vi har nemlig samlet hele systemet i én pakke på ét VVS-nummer. Så glemmer du ikke noget, næste gang du skal installere systemet.

Skal du montere Pettinarolis COMFORT IP gulvvarmesystem, kan du med fordel gøre brug af vores PS-pakkeløsning. Pakken indeholder nemlig alle de COMFORT IP komponenter, du skal bruge - fra 2 til 9 kredse og det hele på ét VVS-nummer. 

Udforsk COMFORT IP gulvvarmesystemet>>

Ét produkt - Ét VVS-nummer

Fordelen ved at gøre brug af pakkeløsningen er, at du er sikker på at få alle komponenter med ved bestillingen samt faktureringen. Det sparer dig for en passe tid og gør hele processen overskuelig og nem.

PS-pakken består af 1 styk COMFORT IP styreboks 6 eller 10 zoner, digitale rumtermostater i hvid samt 230V telestater. Vælg en pakke fra 2 til 9 kredse og få det hele på ét nummer. 

Vis mig PS-pakken>>

Det har aldrig været nemmere at installere Pettinaroli COMFORT IP gulvvarme.

Vælg den rigtige gulvvarmepakke

Udover PS-pakken har vi også andre pakkeløsninger, som gør det nemt at installere vores COMFORT IP gulvvarmesystem. 

Se alle vores pakkeløsninger>>

Vælg for eksempel PSMP-pakken, hvis du ønsker at montere COMFORT IP gulvvarmesystemet, men gerne vil spare tiden på indkodningen. Med PSMP-pakken modtager du nemlig de samme komponenter som i PS-pakken men her har vi sørget for al indkodningen, så du blot skal tage systemet UD af æsken og OP på væggen. Her er det hele også samlet på ét VVS-nummer fra 2 til 9 kredse. 

Læs mere om PSMP-pakken>>

Mangler du også en shunt, anbefaler vi at du bruger vores SKS-pakke. Denne pakke består af vores komplette KVIKSHUNT 3/4" samt COMFORT IP gulvvarmesystemet 2 til 9 kredse - det hele på ét nummer. Vil du fortsat gerne have, at vi sørger for al indkodningen, kan du kombinere SKS-pakken med vores IP+ service>>.

Udforsk SKS-pakken>>

Vil du vide mere om vores gulvvarmeløsninger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 6341 0900 eller sende en mail på info@pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere