12.10.2016  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Pettinaroli udbygger FAQ-siden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Supportsiden er blevet mere hjælpsom og uddybende.

Henover sommeren har vi arbejdet på at gøre vores supportside på pettinaroli.dk mere hjælpsom. Du kan derfor nu finde en oversigt over de mest gængse spørgsmål inden for gulvvarme, shunte og kuglehaner.

Nogle af svarerne er udbygget med instruktionsdiagrammer og videoer, som for eksempel viser, hvordan man nulstiller sin gulvvarmestyring, eller hvordan man forbinder strøm og pumpe start/stop.

Instruktionsvideoerne er nu også tilgængelige på vores Facebookside og Youtube-kanal, så man hele tiden kan finde frem til dem.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på  Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. D…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere