22.08.2019  |  VVS  |  Intelligente installationer

Pettinarolis Homematic IP app - flere boliger i én app!

Indhold fra partner Hvad er dette?

NYHED i Homematic IP SmartHome app'en fra Pettinaroli! Nu kan dine kunder fra samme app styre gulvvarme, lys og andre SmartHome funktioner i flere boliger, fx både helårsboligen og sommerhuset.

Med den nye funktion i Homematic IP app´en er det nu muligt at kontrollere og styre både dit hjem, sommerhus eller en tredje bolig i én og samme app. Dette har hidtil ikke været muligt.

COMFORT IP Smarthome-løsning med appstyring>>

Med den nye funktion kan der kobles et ubegrænset antal access points til COMFORT IP systemet i ”Homematic IP” app’en. App´en ”Homematic IP” følger gratis med, når COMFORT IP systemet installeres og dermed kan både gulvvarmen, lyset og alarmsystemet kontrolleres og overvåges i flere boliger fra samme mobil/tablet.
 
Ønsker du at koble et ekstra access point til din Homematic IP app, skal du blot vælge fanen ”Multi access-point-administration” i dine indstillinger i app’en. Herfra indkodes det nye access point på samme måde, som dit nuværende access point. Under denne fane vil du fremover kunne se en oversigt over dine forskellige access points og skifte mellem dem, som du ønsker. Du kan med fordel navngive de enkelte access points f.eks. ”hjem” eller ”sommerhus”.

Se instruktionsvideo på Youtube>>

Har du spørgsmål til COMFORT IP systemet eller Homematic IP app’en, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail info@pettinaroli.dk eller telefon 6341 0900 man-tors 08:00-16:00 og fredag 08:00-13:30.

Softwaren til styringen til Pettinaroli Comfort IP er udviklet i samarbejde med EQ-3 GmbH, Tyskland, og er kompatibel med deres Homematic IP produktserie. De to produktserier anvender derfor en fælles app til IOS og Android og denne hedder blot ”Homematic IP”. Du skal således hente app’en Homematic IP i AppStore eller i Google Play og anvende denne til styring af Pettinaroli Comfort IP. Vi gør opmærksom på, at kontaktoplysningerne i app’en ikke gælder Pettinaroli Comfort IP. Hotline support til COMFORT IP produkter ydes alene af Pettinaroli A/S.

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere