30.11.2022  |  EL  |  El-materiel

Pladsbesparende fortrådning af flere potentialer

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye PTV FIX fordelerblokke fra Phoenix Contact er de første til at føre mere end kun et potentiale

De nye PTV FIX fordelerblokke fra Phoenix Contact er de første til at føre mere end kun et potentiale.

Det muliggør enkel fortrådning af flere potentialer i en kompakt og modulær blok. Multiblokkene er især egnede til applikationer inden for bygningsinstallationer.

Den værktøjsfri, tværgående Push-in tilslutning sparer tid ved ledertilslutning og plads takket være den begrænsede størrelse. En anden fordel er den høje modularitet. Mono-discs kan nemt monteres side om side med deres fer- og notforbindelser. Multiblokkene kan monteres på DIN-skinner, skrues eller klæbes fast. Der fås forskellige montageadaptere til dette formål, som kan bruges med hele FIX programmet. Multiblokkene fås med tværsnit på 2,5 mm2 med op til fem potentialer i en enkelt blok.

Fordelings- og busblokke fra PTVFIX serien er også tilgængelig med et tværsnit på 2,5 mm2 med 2, 6, 12 og 18 fordelingstilslutninger. Med flere tilslutningspunkter kan blokkene justeres uden skilleklemmer ved hjælp af broer, hvilket effektivt udvider potentialet. De forskellige farver muliggør intuitiv og sikker installation. 

Meget mere om PTFIX fordelerblokke

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere