25.03.2020  |  EL  |  El-materiel

Plug and play overvågning med Elma Vision

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når du har brug for en prisgunstig nem og hurtig overvågning og samtidig ønsker en FullHD kvalitet, så kan Elma Instrument, med den nye Elma Vision serie løse opgaven.

Elma Vision serien har det til fælles, at der ikke skal trækkes kommunikationskabler, blot en strømforsyning til kameraet og du er klar til at overvåge. Adgang til kameraerne sker via App på din smartphone eller tablet og du har ligeledes mulighed for at tilgå kameraerne via en client på din PC eller MAC.

Serien dækker over 2 typer kameraer - ”Bullet” eller PTZ (Pan/Tilt/Zoom). Begge typer kamera kan tilsluttes et trådløst netværk eller monteres med et alm. 4G simkort.

Uagtet om men vælger wi-fi opkobling eller opkobling med 4G, så er brugsfladen den samme. Når man har brugt de ca. 3 min. på at sætte kameraet op i Appén, så vil de tilsluttede kameraer blive vist i en overskuelig rækkefølge.

Optagelser (ca. 14 dage) lagers direkte i kameraets SD-kort og ønsker man at ”se” en tidligere optagelse, kan dette gøres ved at vælge en ønsket tidsperiode eller bruge en af de forudbestemte tidsvalg. Ved brug af ”PC/MAC” client, kan optagelser gemmes på maskinens harddisk. Ønsker man at få notifikationer ved bevægelse i billedet, skal dette blot aktiveres i App/Client.

Se Elma Instruments produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere