Jobopslag

PM ENERGI søger EL-teknisk projektleder

PM Energi A/S

www.pmenergi.dk/

  • salg@pmenergi.dk
  • 98 80 18 22
  • Østergade 134 9700 Brønderslev​
Se profil  
Stilling: EL-teknisk projektleder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.09.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 02.08.2021
Søg job  

Er du uddannet El-installatør eller maskinmester, gerne med EL-baggrund, så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret projektleder til afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

Opgaver

Med reference til den tekniske chef, får du ansvaret for den komplette gennemførelse af projekter vedrørende levering af generator- og UPS-styringer, herunder konstruktion, tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring samt opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Hovedvægten af dine opgaver vil være el-tekniske projekter, med fokus på styring- og tavleombygning på eksisterende installationer. Arbejdet vil medføre rejseaktivitet.

Kvalifikationer

Du er uddannet El-installatør eller maskinmester, gerne med el-baggrund, har interesse og gerne kendskab tl projektledelse, dieselmotorer, generatorer, elektriske styringer og PLC programmering. Erfaring indenfor PC Schematic er den fordel.

Kendskab og lyst til at arbejde med IT, ressourceplanlægning og anden moderne teknik, er en forudsætning.

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale og du har et godt kendskab til engelsk, både i skrift og tale.

Du forstår vigtigheden af at sætte kunden i centrum.

PM ENERGI som arbejdsplads

Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det kræver struktur, men du planlægger arbejdsdagen med den største selvfølge. Du går til enhver opgave med stor passion, og vil have tingene til at lykkes. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden. Du kan lide at indgå aftaler, der kommer begge parter til gode, og elsker dialogen undervejs. Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. PM ENERGI er en løsningsorienteret virksomhed, der ser muligheder frem for begrænsninger, og vi ønsker det samme af vores nye medarbejder. 

Arbejdsforhold

Som medarbejder hos PM ENERGI bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer.

Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser.

Der er en god omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Virksomhedens domicil er i Brønderslev, og der ligges vægt på bopæl i daglig køreafstand til/fra Brønderslev.

Kontaktperson og ansøgning

Du kan få mere at vide om stillingen ved henvendelse til teknisk chef Simon Holdt Mortensen på telefon 31 63 33 46 eller pr. mail: shm@pmenergi.dk

Skriftlig ansøgning sendes snarest pr. mail til: job@pmenergi.dk, mrk. Projektleder.

Ansøgningsfrist

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor inden ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere