Jobopslag

PM ENERGI SØGER MONTØR TIL GENERATORANLÆG

PM Energi A/S

www.pmenergi.dk/

  • salg@pmenergi.dk
  • 98 80 18 22
  • Østergade 134 9700 Brønderslev​
Se profil  
Stilling: Montør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 29.09.2021
Søg job  

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret montør til vores produktion.

PM ENERGI er en virksomhed med 61 ansatte, hvor vi forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer, samt service af disse.

Opgaver

Dine arbejdsopgaver, i forbindelse med produktion og installation af generatoranlæg, vil være vekslende, alsidige og bl.a. inkludere:
• Arbejde med dieselmotorer
• Opbygning/installation af generatoranlæg/nødstrømsanlæg
• Test og idriftsætning af generatoranlæg/nødstrømsanlæg
• Montageopgaver

Der må påregnes rejseaktivitet i Danmark og udland.

Kvalifikationer

Du er uddannet automekaniker, lastbilmekaniker, traktormekaniker eller lignende. Du har kendskab til dieselmotorer og har lyst til at arbejde med produktion, installation, prøvekørsel og idriftsætning af generatoranlæg.

Fejlsøgning på elektriske styringer er en væsentlig del af arbejdsopgaverne, og det er vigtigt, at du finder dette interessant.

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller, der med et godt humør og positivt sind, bidrager til det fælles arbejdsmiljø.

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion, samt oplæring i områdets opgaver.

PM ENERGI som arbejdsplads

Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden. Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. Du er løsningsorienteret, ligesom os, og du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Arbejdsforhold

Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser. Der er en god omgangstone med højt til loftet og et stærkt fællesskab med flere sociale arrangementer i løbet af året.

Virksomhedens domicil er i Brønderslev, og der ligges vægt på bopæl i daglig køreafstand til/fra Brønderslev.

Kontaktperson og ansøgning

Du kan få mere at vide om stillingen ved henvendelse til værkfører Jesper Toft, på telefon 31 63 33 75 eller på mail jt@pmenergi.dk. Skriftlig ansøgning sendes snarest pr. mail til: job@pmenergi.dk, Mrk. Montør

Ansøgningsfrist:
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere