Jobopslag

PM ENERGI søger Serviceleder

PM Energi A/S

www.pmenergi.dk/

  • salg@pmenergi.dk
  • 98 80 18 22
  • Østergade 134 9700 Brønderslev​
Se profil  
Stilling: Serviceleder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 01.09.2021
Søg job  

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret Serviceleder, til koordinering og afvikling af ordrer i vores serviceafdeling.

PM ENERGI er en virksomhed med 61 ansatte, hvor vi forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer, samt service og reparation af disse.

Opgaver

Med reference til servicechefen indgår du i et serviceteam, der varetager et bredt udvalg af arbejdsopgaver indenfor service og reparation af nødstrømsanlæg. Til daglig vil du indgå i et tæt samarbejde med vores nuværende serviceleder og servicechefen.

De primære arbejdsopgaver består af:

• Modtage opkald fra kunder

• Teknisk support

• Planlægning af arbejdsopgaver

• Ressource planlægning

• Ordrebehandling

• Afdækning af opgaver • Risikovurdering

• Udarbejdelse af tilbud

Kvalifikationer

Du har en uddannelse som maskinmester eller lignende og har en bred teknisk forståelse med kendskab til eller interesse for dieselmotorer, generatorer, elektriske styringer og UPS-anlæg. Du er en habil PC-bruger, herunder Office-pakken og gerne med kendskab til C5. Da du selv kommer til at tilrettelægge din dag er det vigtigt, at du er stabil og struktureret, og at du har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver.

Du vil dagligt være i kontakt med kunder, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, tillidsskabende og imødekommende. Det er naturligt for dig at tale med mennesker og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden.

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale, samt du behersker engelsk i skrift og tale på brugerniveau.

PM ENERGI som arbejdsplads

Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer.

Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. Du er løsningsorienteret og du ser muligheder fremfor begrænsninger, ligesom os.

Arbejdsforhold

Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer.

Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser. Der er en god omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Virksomhedens domicil er i Brønderslev, og der ligges vægt på bopæl i daglig køreafstand til/fra Brønderslev.

Kontaktperson og ansøgning

Du kan få mere at vide om stillingen ved henvendelse til servicechef Claus Ejlertsen, på telefon 31 63 33 52 eller på mail ce@pmenergi.dk.

Skriftlig ansøgning sendes snarest pr. mail til: job@pmenergi.dk, Mrk. Serviceleder

Ansøgningsfrist:

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere