01.07.2019  |  VVS  |  Branchen

Populær installatør-app spækket med nye funktioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvilken indbygningscisterne gemmer sig bag væggen? Geberits app til VVS-installatører er på kort tid blevet populær blandt fagfolk. Nu er app’en blevet opdateret med endnu flere funktioner, der skal lette hverdagen for VVS-installatører i Danmark.

Det er kun et år siden, Geberit lancerede app’en Geberit Pro, der hjælper VVS-installatører i hele landet med at identificere, hvilken cisterne der gemmer sig bag væggen og med at finde de rette reservedele. Trods app’ens korte levetid er den allerede blevet downloadet flere tusind gange.

Året igennem har Geberit løbende modtaget feedback fra installatører. Derfor er Geberit nu klar med en ny og forbedret version af Geberit Pro-app’en med flere nye funktioner.

”Det har været helt tydeligt for os at se, at vi med app’en løst en reel problematik hos installatørerne. Tidligere skulle de have hele skylleknappen af for at identificere cisternen bagved. Det skal de ikke længere. Men det er klart, når det er første gang vi sender en app som denne på markedet, så er der ting, der kan optimeres. Vi har lyttet til feedback’en, og vi håber, at den nye Geberit Pro-app vil blive taget varmt imod,” siger Karin Busk Tygesen, marketingkoordinator i Geberit.

Overhalingen af installatør-app’en betyder, udover det nye navn Geberit Pro, blandt andet en forbedret brugeroplevelse med nyt design af produktkatalog og produktidentifikation, hurtigere adgang til reservedele og bogmærke-, dele- og tekstsøgefunktion. App’en er gratis og kan downloades til alle typer smartphones.

For yderligere information, kontakt:

Karin Busk Tygesen, marketingkoordinator i Geberit på telefon +45 24 94 45 81 eller karin.buskthygesen@geberit.com

Tags: Geberit A/S

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere