29.12.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

PostNord vælger Caverion som Facility Management partner i Danmark, Sverige og Finland

PostNord og Caverion har indgået en interimaftale om facility management ydelser i Danmark, Sverige og Finland. Partnerskabet inkluderer teknisk vedligeholdelse og kundecenter.

PostNord har valgt Caverion som partner på baggrund af Caverions tekniske kompetence og evne til at levere en ensartet, bæredygtig serviceydelse i de nordiske lande. Det skriver Caverion i en pressemeddelelse.

“Vi er glade for vores samarbejde med Caverion på flere end 100 lokationer i Danmark, Sverige og Finland. Vores partnerskab er nu interim på grund af en igangværende tvist med en tredjepart. Som altid hos PostNord lægger vi stor vægt på moderne, digitale ydelser og bæredygtighed i driften," siger Christian Göttsche, chef for PostNord Facility Management.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Thomas Hietto, viceadministrerende direktør og chef for Caverions Business Unit Services, siger:

“Vi er glade for at få mulighed for at støtte PostNord i deres kerneforretning, og vi ser frem til at udvide vores partnerskab i fremtiden”.

Han forklarer, at Caverions mål er at sikre en servicelevering med konkrete resultater for PostNord såsom energi- og omkostningsoptimering med høj kundetilfredshed. Han tilføjer, at PostNord også vil drage fordel af Caverion SmartView – en digital platform, der viser bygningers performance.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere