16.03.2018  |  EL  |  Branchen

Nordsjællandske teknikentreprenører går sammen

Poul Sejr Nielsen opkøber Fredensborg Teknik. Det betyder, at virksomheden nu bliver en del af Nordsjællands største teknikentreprenør.

Den danske byggebranche er i stor vækst. Og for at følge med udvider Poul Sejr Nielsen nu ved at opkøbe Fredensborg Teknik. Det er en del af virksomhedens plan om at blive en stærkere spiller på markedet.

“Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde alle medarbejdere fra Fredensborg Teknik velkommen i vores familie. Med overtagelsen kan vi sætte yderligere skub i målsætningen om at være en af de toneangivende teknikentreprenører i Nordsjælland og Storkøbenhavn,” siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen.

Dermed overtager Poul Sejr Nielsen alle aktiviteter i Fredensborg Teknik, der har eksisteret i 40 år.

Læs også: Væksten fortsætter i installationsbranchen

Med opkøbet skal det blive muligt for Poul Sejr Nielsen at imødekomme den stigende efterspørgsel fra kunder i hele Nordsjælland. Samtidig vil man satse mere målrettet på at hente flere privat- og erhvervskunder.

“Med overtagelsen får vi endnu flere dygtige medarbejdere med stor fagviden og kompetencer, hvilket styrker vores udbud og service over for kunder og samarbejdspartnere, ” fortæller Michael Madsen.

Planen er ifølge Michael Madsen at samle alle aktiviteter under det fælles firmanavn Poul Sejr Nielsen, der har hovedsæde i Birkerød.

Opkøb kommer kunder tilgode
Poul Sejr Nielsen dækker i forvejen det meste af Sjælland med en årlig omsætning på over 180 mio. kr. Oprustningen vil ifølge Michael Madsen give flere kundefordele.

”Med opkøbet øger vi markant antallet af servicevogne på vejene. Med 60 servicevogne vil vi fremover altid have kørende servicevogne, der er specialiseret til netop dette kundesegment, og den øget fleksibilitet gør, at der hurtigt kan rykkes ud til kunderne,” siger han.

Læs også: Dansk Byggeri: Digitalisering i byggeriet er godt på vej

Ejerskiftet kommer ikke til at betyde ændringer for selskabets nuværende kunder.

-EST
 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere