04.04.2018  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Præcis regulering, afspærring og styring af vand

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Belimos omfattende program af ventiler finder du blandt andet 2- og 3-vejs sæde-reguleringsventiler. De sørger for præcis regulering og afspærring.

Pålidelige og holdbare løsninger
Der er – som ved Belimos øvrige produkter – tale om pålidelige og holdbare reguleringsventiler. Og sammen med Belimos aktuatorer giver de en effektiv løsning. Sædeventilerne regulerer varmt og koldt vand – også vand med op til 50% glykol i ventilations-, varme- og køleanlæg. Der er5 års garanti på Belimos reguleringsventiler og aktuatorer, lige som der er på alle Belimos ventiler og øvrige produkter.

Reguleringsventiler i alle størrelser
Både 2- og 3-vejs ventilerne fås med udvendigt gevind i DN15, DN20, DN25, DN32, DN40 og DN50. Har du behov for større flowkapacitet kan Belimo også levere sæde-reguleringsventiler med flanger fra DN65 og helt op til DN150.

Find Belimos udvalg af reguleringsventiler her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere