07.06.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Pressalit indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pressalits produkter vil fremover bære logo i KlarPris, så kunderne nemt kan spotte dem.

Pressalit har siden 1954 designet og produceret toiletsæder af højeste kvalitet, og i dag er virksomhedens en af verdens førende producenter af premium løsninger til badeværelset. Høj kvalitet, fejlfri design og pålidelig funktionalitet er kerneegenskaberne i Pressalits brede vifte af produkter. Læs mere om Pressalit her.

”I Pressalit har vi igennem de seneste år været inde i en rigtig god udvikling på det danske marked, og vi mener at det er vigtigt at investere i markedet i opgangstider. Vi ser samarbejdet med KlarPris som en sådan investering, der skal bidrage til synliggørelsen af Pressalits kvalitets produkter i markedet.” – Anders C. S. Jørgensen, Salgsdirektør, Pressalit.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere