14.07.2020  |  VVS  |  Byggeri

Primofit pakningssæt til alle de skæve mål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Jeg anede ikke den var så god og at man kan få ombygningssæt sagde en kunde fornylig. Vi kan kun give ham ret og ombygningssæt har man kunnet få længe.

Så derfor fortvivl ikke - Georg Fischer har løsningen til alle de skæve mål.

En 2" Primofit passer som standard på et 60,3 mm rør, men Primofitten kan tilpassen andre dimensioner med et pakningssæt. Hvis det viser sig at røret f.eks. er 51mm eller 57mm er det bare at skifte pakningssættet ud.

Der findes pakningssæt til følgende dimensioner: 20mm, 25mm, 31,8mm, 38mm, 44,5mm, 51,0mm, 57mm, 63,5mm, 70mm. Komplet oversigt med tolerancer ses på billedet samt på hjemmesiden.

En ekstra fordel med ombygningssættet er, at selve pakningen er en FKM pakning i stedet for en standard NBR pakning. Det betyder, at den klarer temperaturer på op til 150° C.

Når nøden er størst skal man kende sine venner. Georg Fischer lagerfører pakningssættene og sender fra dag-til-dag. De lagerføres også af en række VVS grossister.

Vil du vide hvordan man monterer en Primofit er det bare at se denne YouTube video.

Mere fra Georg Fischer A/S

Georg Fischer A/S

https://www.gfps.com

Om Georg Fischer Georg Fischer A/S tilhører GF Piping Systems, som er en af de tre divisioner i Georg Fischer-koncernen og en førende leverandør af plast- og metalrørsystemer med global tilstedeværelse..Produktporteføljen inkluderer rør, fittings, ventiler og den tilhørende automatiserings- og samlingsteknologi til industri, bygningsteknik…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere