16.11.2020  |  VVS  |  Sanitet

Prisnomineret vandsystem reducerer plastforbruget

Det innovative vandsystem GROHE Blue er netop blevet valgt som en af finalisterne i kampen om den tyske Sustainabillity Award Design 2021 på grund af systemets bæredygtige design og funktioner.

Som led i den årlige German Sustainabillity Award uddeler fonden bag prisen for første gang i 2021 en pris for bæredygtigt design. Finalisterne i kategorien er netop blevet offentliggjort, og det innovative vandsystem GROHE Blue er blevet valgt som et af de bedste produkter i kategorien.

GROHE Blue-vandsystemet giver kølet, filtreret og - hvis ønsket - kulsyreholdigt vand direkte fra hanen. Takket være et bæredygtigt og intelligent design reducerer systemet CO2-emissioner og vandforbrug og eliminerer samtidig forbruget af plast markant. Og det er netop denne kombination af praktiske og bæredygtige funktioner, som juryen har lagt til grund for finalepladsen til GROHE Blue.

"Takket være GROHE Blue vandsystem har vi sparet over 7.600 plastikflasker om året. Sammenholdt med transporten af flasker, har vi opnået en betydelig miljømæssig besparelse, og allerede efter første år, har de første to vandhaner tjent sig hjem. Og vores medarbejderne har taget godt imod systemet og hurtigt vænnet sig af med at tage vandflasker med i bilen”, fortæller Ane Vestbjerg, kommunikationschef hos Adserballe & Knudsen, som er en af flere virksomheder i Danmark, der har haft succes med GROHE Blue.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hun tilføjer:

”På grund af vandsystemets egenskaber og lave krav til vedligeholdelse er GROHE også et godt valg til vores projekter indenfor erhvervsbyggeri. Og brugen af GROHE Blue matcher fint Adserballe & Knudsens øvrige bæredygtighedsstrategi, hvor vi blandt andet arbejder med sociale indsatser, indretning af bæredygtige byggepladser og internationale partnerskaber".

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere