Jobopslag

Product Manager

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

  • info@volundvt.dk
  • 9717 2033
  • Industrivej Nord 7 b, 7400 Herning
Se profil  
Stilling: Product Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 11.04.2019
Søg job  

Har du lyst til at udvide din viden indenfor moderne energiløsninger, og har du mod på en varieret arbejdsdag, hvor du bliver omdrejningspunktet for dine i forvejen velfunderede tekniske kollegers spørgsmål? -Så er du måske klar til at overtage jobbet som Product Manager hos Vølund Varmeteknik i Herning.

Velkommen til Vølund Varmeteknik
Vi søger en ny kollega, som er uddannet indenfor VVS, el- og køleteknik, og som har erfaring med dimensionering og projektering af større projektarbejde.

Du får ansvaret for vores produktsortiment og skal kunne bidrage med besvarelse af varmetekniske spørgsmål generelt, men især i forhold til varmepumper, pille-kedler, ventilations-anlæg og varmtvandsbeholdere, ligesom du har ansvaret for, at alle større projekter bliver dimensioneret og projekteret korrektt.

Du bliver projektejer af Vølunds danske produktsortiment og får i denne forbindelse en tæt kontakt til vores svenske moderselskab NIBE, hvor al produktudvikling finder sted.

Baggrund
Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du vil blive omdrejningspunktet for bl.a. teknisk support til projekter og til vores salgs- og serviceafdelinger. Rent organisatorisk bliver du placeret i salgsorganisationen, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med salgs-og projekt-organisa­tionen, hvor du skal kunne dimensionere, projektere og være teknisk backup ved ekstraordinære løsninger. Det kræver derfor, at du er teknisk og fagligt velfunderet og har mod på at indtage en udadvendt funktion, da du også vil blive involveret i vores nyoprettede Vølund Akademiet, hvor du skal deltage i undervisning af VVS-installatører. Endelig skal du sikre, at alle data, energimærker etc. lever op til gældende krav/standarder, ligesom du også vil få ansvaret for, at alle projektledere i salgsorganisationen har styr på BE data, energimærker, Eprell, bygningsreglement, etc.

Kvalifikationer
Du trives med at have meget daglig telefonkontakt med vores kunder og sætter en ære i at kunne yde en engageret og professionel support til vores kunder.

Du får naturligvis en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver, så optræder du professionelt med humor i din daglige omgang med kunder, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning.

Vi tilbyder
En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer med firmapension og sundhedsforsikring samt personaleforening med arrangementer. Du kommer til at indgå i et velfungerende salgsteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

Formidling af teknisk viden
Hos Vølund Varmeteknik A/S sætter vi pris på en flad organisationsstruktur, hvor vi skal kunne samarbejde på tværs. Vi har i dagligdagen stort fokus på at yde en god service til alle vores kunder, som omfatter VVS-installatører, køleteknikere, husfabrikanter samt øvrige samarbejdspartnere over hele landet. Du vil blive omdrejningspunktet for det tekniske fundament i virksomheden, og dine aktivteteter ér lykkedes, når du kan kommunikere din viden til både vores daglige kunder og samarbejdspartnere samt internt i organisationen, hvor der også er kolleger, som ikke har teknisk baggrund.

Du vil få din daglige færden på vores nye adresse i Herning, men det er også hensigten, at du fremover skal udvikle dit eget arbejdsområde således, at du har en fleksibel hverdag i hele landet, når vores kunder har behov for din ekspertise.

Er du interesseret?

Lyder dette stadig interessant, og har du mod på en varieret – og spændende hverdag – i en solid vækstvirksomhed, så er du velkommen til at sende os en ansøgning. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgs- og marketingchef Niels Peter Skov på mobil nr. 26 73 07 51.

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Product Manager” til Niels Peter Skov på nps@volundvt.dk. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, da vi gerne vil have dig til at begynde hos os snarest muligt ....

Vi glæder os til at høre fra dig.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere