Jobopslag

Product Manager

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

  • info@volundvt.dk
  • 9717 2033
  • Industrivej Nord 7 b, 7400 Herning
Se profil  
Stilling: Product Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 24.09.2019
Søg job  

Vølund Varmeteknik A/S søger en Product Manager til moderne energiløsninger med fokus på kedler, beholdere og ventilation

Om Jobbet
Virksomheden søger en ny kollega, som formentlig er uddannet indenfor VVS, og som har erfaring med dimensionering og projektering af større projekter. Du får ansvaret for virksomhedens produktsortiment og skal bidrage med besvarelse af generelle varmetekniske spørgsmål, men især i forhold til el-kedler, pillefyr, beholder og ventilation, ligesom du får ansvaret for yderligere produktgrupper.

Du bliver projektejer af Vølunds danske produktsortiment og får i denne forbindelse en tæt kontakt til deres svenske moderselskab NIBE, hvor al produktudvikling finder sted.

Baggrund
Organisatorisk bliver du placeret i salgsorganisationen, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med salgs-og projektorganisa­tionen, hvor du skal kunne dimensionere, projektere og være teknisk backup ved ekstraordinære løsninger. Det kræver derfor, at du er teknisk og fagligt velfunderet og har mod på at indtage en udadvendt funktion, da du også vil blive involveret i deres nyoprettede Vølund Akademiet, hvor du skal deltage i undervisning af samarbejdspartnere. Endelig skal du sikre, at alle data, energimærker etc. lever op til gældende krav/standarder, ligesom du også vil få ansvaret for, at alle projektledere i salgsorganisationen har styr på BE data, energimærker, Eprell, bygningsreglement, etc.

Kvalifikationer
Du trives med at have meget daglig telefonkontakt med kunder og sætter en ære i at kunne yde en engageret og professionel support. Du får naturligvis en grundig introduktion til dine nye arbejdsopgaver, så optræder du professionelt med humor i din daglige omgang med kunder, kan du søge stillingen nedenfor.

Vølund Varmeteknik A/S tilbyder
En solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor der lægges vægt på, at du har indflydelse på din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, samt firmapension, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening. Du kommer til at indgå i et velfungerende salgsteam med høj anciennitet og stor stabilitet.

Formidling af teknisk viden
Vølund Varmeteknik A/S sætter pris på en flad organisationsstruktur, hvor du skal kunne samarbejde på tværs. De har i dagligdagen stort fokus på at yde en god service til alle deres kunder, som omfatter VVS-installatører, køleteknikere, husfabrikanter samt øvrige samarbejdspartnere over hele landet. Du vil blive omdrejningspunktet for det tekniske fundament i virksomheden, og dine aktiviteter ér lykkedes, når du kan kommunikere din viden til både deres daglige kunder og samarbejdspartnere samt internt i organisationen, hvor der også er kolleger, som ikke har en teknisk baggrund.

En del af NIBE
Vølund Varmeteknik er en del af den svenske børsnoterede industrikoncern NIBE, som er Europas førende virksomhed inden for varmebranchen. Det er med til at sikre, at de kan have konstant fokus på produktudvikling og –forbedringer, så virksomheden hele tiden kan tilbyde miljøvenlige produkter og indeklimaforbedringer til danske forbrugere.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere