Jobopslag

Produktionsplanlægger søges

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

  • mail@termix.dk
  • 9714 1444
  • Navervej 15-17, 7451 Sunds
Se profil  
Stilling: Produktionsplanlægger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.02.2023
Søg job  

Vil du udfolde dit talent indenfor kapacitetsstyring og produktionsplanlægning, som vores nye produktionsplanlægger? Hvis ja, har du nu muligheden for at blive en del af vores produktionsteam i Sunds ved Herning.

Vi søger en produktionsplanlægger, der skal være med til at udvikle vores planlægningsprocesser, systemer og værktøjer samt sørge for den daglige kapacitetsplanlægning og ressourcestyring i produktionen.

Vi arbejder i et internationalt og lean-orienteret miljø, hvor du bliver del af et velfungerende produktionsteam. Som en del af produktionsteamet skal du være med til at optimere produktionsflowet og sikre korrekt planlægning, kvalitet og levering til vores kunder.

Du tilbydes et job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af forskellige produkttyper og en varieret hverdag. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har erfaring med produktionsplanlægning og kapacitetsstyring samt flair for IT. Erfaring med MS Dynamics NAV som ERP er en fordel, men ingen forudsætning.

Du får den nødvendige træning i systemer, processer og programmer ved jobstart og mulighed for at udvikle dig fagligt på et fjernvarmemarked i stærk vækst.

Læs mere om jobbet på https://termix.dk/job/

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, ligger i Sunds og har 150 medarbejdere.
Vi er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position indenfor fjernvarmebranchen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere