20.05.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

Produktnyhed: ECO 300 XL

Indhold fra partner Hvad er dette?

ECO 300 XL er storebror til installatørfavoritten ECO 300 og byder på alle de samme fordele – men med en 25 % højere luftkapacitet.

Let og kompakt ventilationsanlæg med øget luftkapacitet

ECO 300 XL er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, som genanvender op til 94 % af varmen i din bolig. Den høje varmegenvindingsgrad og energieffektivitet kan give betydelige besparelser på varmeregningen, da varmen genanvendes til at opretholde temperaturen i boligen, uden at bruge særlig meget energi.

Anlægget har fuldautomatisk bypass, som gør det muligt at åbne op for den køligere udeluft og dermed køle boligen uden brug af strøm når udetemperaturen er høj - fx i sommermånederne.

ECO 300 XL har kompakte indbygningsmål og en ekstra lav vægt, hvilket gør det særligt nemt at montere og servicere. Og så har det en luftkapacitet, der er 25 % højere end lillebroren ECO 300.

Læs mere om ventilationsanlægget HER.

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder.Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere.Når du vælger et originalt Genvex-anlæg er din kunde sikret et sundt in…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere