11.05.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

PRODUKTNYHED: Væghængt indedel til varmepumpen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores helt nye varmepumpebeholder er ideel til dig, som står for at udskifte dit gamle gasfyr med en luft-vand varmepumpe. Den er nemlig væghængt og passer derfor perfekt ind der, hvor gamle gasrør ikke giver plads til en "normal" gulvstillet indedel.

Varmepumpebeholder model 160 er beregnet til opvarmning af brugsvand til køkken, håndvask og brusebade i énfamiliesboliger med luft-vand varmepumpe.

Beholderen er ideel til udskiftning af gasfyr i boliger, hvor eksisterende gasrør ikke efterlader tilstrækkelig gulvplads til en gulvstillet indedel. Den har en 136 liters beholdervolumen hvor brugsvandet opvarmes af en stor rørspiral, som giver mere varmt vand end andre beholdere i samme størrelse. Det betyder også, at beholderen kan anvendes med monoblok luft-vand varmepumper af større størrelser, helt op til METROAIR I16. 

Læs mere om vores nye varmepumpebeholder HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere