Jobopslag

Produktteknisk ansvarlig – Dansk Ventil Center A/S – Vejle

Dansk Ventil Center A/S

www.dvcas.dk/

  • mail@dvcas.dk
  • 75723300
  • Ferrarivej 14, 7100 Vejle
Se profil  
Stilling: Produktteknisk ansvarlig
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 25.06.2019
Søg job  

Trives du i et internationalt miljø med et varierende workflow? Brænder du for at arbejde med produkter på et højt teknisk niveau? Motiveres du af at have stor indflydelse på din hverdag, hvor du kan opnå stor anerkendelse for det høje tekniske niveau, du lægger for dagen? Så kan denne stilling være den rette for dig…

Kvalitet og knowhow udgør fundamentet for værdiskabende relationer

Dansk Ventil Center A/S er specialister, når det kommer til montage og salg af ventiler til anvendelse i industrien. Med innovative løsninger bidrager virksomheden til, at kunderne oplever en øget værdiskabelse. I sine bestræbelser på at sikre et højt, teknisk niveau vil virksomheden nu ansætte dig, der kan rådgive interne og eksterne interessenter om produkternes tekniske specifikationer.

Som produktteknisk ansvarlig får du følgende ansvarsområder:

  • Rådgive og sparre med interne og eksterne interessenter
  • Udvikle og vedligeholde produktprogrammet
  • Optimere og overvåge produktkvaliteten
  • Sikre optimal og tilstrækkelig udstyrskapacitet
  • Supportere ved tests og nye tiltag

Din arbejdsgang bliver på kontoret i Vejle, og du refererer direkte til den interne chef i virksomheden.

Med hovedet fyldt af teknisk viden sikrer du teknisk support i verdensklasse

Du har dybdegående kendskab til og teknisk viden om metaller, medier, pakninger, tryk, temperaturer og lignende. Det er nødvendigt, da du skal udarbejde teknisk dokumentation, herunder produkt -og datablade. Dit materialekendskab bruger du desuden i den daglige dialog, som du har internt og eksternt i huset. Din kontaktflade bliver stor, hvilket du trives med, idet du er god til at samarbejde.

Der er fra tid til anden fart på i organisationen. For at navigere i dette er det essentielt, at du har en fleksibel og tålmodig tilgang til dine arbejdsopgaver. Ved hjælp af dine stærke prioriteringskompetencer bevarer du overblikket og får dine arbejdsopgaver afsluttet inden for aftalte deadlines.

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som eksempelvis maskinmester eller maskiningeniør og erfaring med ventiler, pneumatik, hydraulik eller pumper. I rollen kommer du til at arbejde med forskellige standarder og direktiver, hvilket du mestrer, da du tidligere har arbejdet med ATEX eller trykdirektiver. Du har flair for IT, kendskab til CAD-programmer og du kan dansk og engelsk på højt niveau i tale og skrift. Taler du yderligere sprog såsom tysk, vil det være et klart plus.

Ambitiøs virksomhed med et stærkt bagland i ryggen

Dansk Ventil Center A/S er kendt for sit brede og dybe produktsortiment, der består af aktuatorer, kuglehaner og ventiler. Virksomheden beskæftiger 30 medarbejdere og er en del af den svenske koncern, Ernströmgruppen – der består af 27 selskaber.

Du træder ind hos en international virksomhed med en dansk forankret kultur. Kontorfaciliteterne er i særklasse, og du bliver en del af et miljø, der er kendetegnet ved en stor knowhow samt en stærk holdånd, hvor medarbejderne hjælper hinanden og løfter i flok. Læs yderligere om virksomheden på deres hjemmesideLinkedIn eller Facebook.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen via knappen 'Søg jobbet her'. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere