Event

Projekteringsledelse i praksis

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.10.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Projekteringsledelse er et komplekst emne og kræver mange færdigheder. På dette kursus i projekteringsledelse bliver du klædt på til at håndtere og overskue projekteringsledelse, så du er bedre rustet til dine projekter.

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Kurset i projekteringsledelse tager udgangspunkt i de nye juridiske betingelser ABR18 og ydelsesbeskrivelser Fri/Danske ARK 2018, der trådte i kraft  1. januar 2019. Du får dermed helt opdateret indblik i disse nye betingelser.

Projekteringslederen skal kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse. Få styr på projekteringsledelse på kun én dag!

 

Du får på dette kursus i projekteringsledelse en bred indsigt i de elementer, der knytter sig til projekteringsledelse, og du får kendskab til en række værktøjer til planlægning og styring af projekteringsforløbet, blandt andet projektorganisationens opbygning, tidsplaner, økonomi- og risikostyring, arbejdsmiljø og kommunikation.

 

Hele vejen igennem vil du høre praktiske eksempler fra virkelighedens byggeprojekter.

 

OBS: Du kan bygge videre på din viden med vores Certificering i Projekteringsledelse, som er et todages kursus, der afsluttes med en certificeringstest, så du får yderligere dokumentation på dine kompetencer.

 

Hvem bør deltage?

Endagskurset er henvendt til dig, som arbejder med byggeprojekter og skal udfylde rollen som projekteringsleder, og som derfor gerne vil være bedre rustet til at kunne klare planlægning af opgaver og udfordringer i forbindelse med projekteringsledelse.

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere