Event

Projektledelse i praksis - introduktion

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 13.11.2018
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copgenhagen Marriott Hotel
Tilmeld  

Er du relativt ny inden for byggeri, og søger du et godt fundament, der kan støtte dig i hverdagen? Så er dette kursus noget for dig! Bliv klædt på til at lede egne projekter og indgå i større projekthold.

Kursus: Projektledelse i praksis - introduktion

Dette kursus giver dig overblik over byggeriets processer, fasedelinger, aftaler og juridiske forhold og faldgruber og tager afsæt i hverdagens projektledelse.

Byggeri er organiseret omkring en lang række processer, aftaler, juridiske forhold og sædvaner, man skal kende for at kunne lede projekter, men også for at kunne indgå optimalt i et projekthold.

Du får på kurset en bred indsigt i emner som aftaleformer for rådgivere og entreprenører, byggeriets faseinddeling, projektorganisationens opbygning og roller, tids- og økonomistyring, konflikthåndtering og kommunikation.

Kurset er målrettet dig, der er relativt ny inden for byggeri, og gerne vil have et godt fundament, der styrker dig i hverdagen. For at give dig de bedste redskaber tager vi afsæt i de udfordringer og faldgruber, du vil blive mødt med til hverdag, og vi tager en række eksempler fra konkrete sager.

Program, pris og tilmelding:

Projektledelse i praksis - introduktion

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere