Event

Projektlederens personlige udvikling

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 18.09.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

På dette 2-dages kursus sætter vi fokus på projektlederens rolle i byggeprojektet. Hvilke forventninger har projektorganisationen til dig som projektlederen både fagligt og menneskeligt, og hvordan bliver du klar til at indtage denne rolle?

Kursus: Projektlederens personlige udvikling

OBS: MAKS. 20 DELTAGERE PR. HOLD – FØRST TIL MØLLE!

Som projektleder har du ansvaret for projektets succes. Du skal kunne kommunikere, håndtere konflikter, vise gennemslagskraft og håndtere forandringer under skiftende arbejdsvilkår. Samtidig har du brug for at arbejde med din egen personlige udvikling.

Vi giver dig indblik i, hvordan du lærer at bruge dine egne og andres styrker positivt. Vi ser på det at påtage dig rollen som projektleder endnu bedre og udnytte dine personlige styrker. Og på det at kunne motivere andre på projektet lige fra bygherre til underleverandør til at lykkedes med deres opgaver og dermed få projektet i mål til tiden og til budgettet.

Kurset veksler mellem indlæg og gruppeøvelser, og der forventes stor deltageraktivitet.

 

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Byggeriets projektlederuddannelse:
Dette kursus indgår som modul 2 i Nohrcons projektlederuddannelse – Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

 

Program, pris og tilmelding:

Projektlederens personlige udvikling


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere