Event

Projektlederens personlige udvikling

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 16.09.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

På dette 2-dages kursus sætter vi fokus på projektlederens rolle i byggeprojektet. Hvilke forventninger har projektorganisationen til dig som projektlederen både fagligt og menneskeligt, og hvordan bliver du klar til at indtage denne rolle?

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

 

Byggeriets projektlederuddannelse:
Dette kursus indgår som modul 2 i Nohrcons projektlederuddannelse – Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

 

OBS: MAKS. 20 DELTAGERE PR. HOLD – FØRST TIL MØLLE!

Som projektleder har du ansvaret for projektets succes. Du skal kunne kommunikere, håndtere konflikter, vise gennemslagskraft og håndtere forandringer under skiftende arbejdsvilkår. Samtidig har du brug for at arbejde med din egen personlige udvikling.

 

Vi giver dig indblik i, hvordan du lærer at bruge dine egne og andres styrker positivt. Vi ser på det at påtage dig rollen som projektleder endnu bedre og udnytte dine personlige styrker. Og på det at kunne motivere andre på projektet lige fra bygherre til underleverandør til at lykkedes med deres opgaver og dermed få projektet i mål til tiden og til budgettet. Kursets underviser har selv mange års erfaring fra byggebranchen, og kommer derfor med indblik og eksempler fra “den virkelige verden” i undervisningen.

 

Kurset veksler mellem indlæg og gruppeøvelser, og der forventes stor deltageraktivitet.

 

Efter kurset er du bedre i stand til at:

  • Påtage dig rolle som projektleder endnu bedre og udnytte dine personlige styrker
  • Motivere dine kollegaer på projektet
  • Lede og håndtere forandringer
  • Lede efter løsninger, når der opstår problemer
  • Udvikle din lederstil gennem øget troværdighed og gennemslagskraft
  • Kommunikere dine holdninger klart og tydeligt
  • Anerkende og acceptere vigtige forskelle mellem mennesker og forstå, hvordan forskellige typer kan arbejde sammen og supplere hinanden

 

Hvem kan deltage?
Nuværende og kommende byggeledere, entrepriseledere, projekterings- og projektledere for bygge- og anlægsprojekter. Kurset henvender sig til bygherrer, rådgivere, arkitekter, entreprenører og producenter, der i deres projektarbejde har ansvaret for at planlægge, styre og gennemføre byggeprojekter.

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere