Event

Projektstyring i byggeriet

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.11.2018
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Comwell Aarhus
Tilmeld  

Projektlederens opgave er kompleks! På dette intensive kursus får du en introduktion til projektstyring og projektledelse af en byggesag. Bliv klædt på til at håndtere projektlederopgaven i praksis.

Kursus: Projektstyring i byggeriet

Byggeriets projektlederuddannelse:

Dette kursus indgår som modul 1 i Byggeriets projektlederuddannelse. Uddannelsen dækker væsentlige dele af den viden, du har brug for for at kunne bestå den internationale projektledercertificering IPMA®.

Få indsigt i projektets faser og bliver i stand til at planlægge et byggeprojekt. Få overblik over risikovurdering, kvalitetsstyring, tidsplan og den væsentligste jura, du har behov for at kende som projektleder.

Kurset tager afsæt i projektets opstart og gennemgår, hvordan du skal forholde dig planlægning, organisering, kvalitetssikring, risikostyring, projektøkonomi i byggeprojektet. Vi ruster dig med viden om de projektstyringsværktøjer, du kan bruge til at lede projektet fra start til slut.

Gennem de to kursusdage bliver du introduceret til, hvad det vil sige at starte et byggeprojekt op og planlægge projektets faser. Kurset er således tilpasset de udfordringer og den hverdag, du befinder dig i som projektleder eller kommende projektleder i byggeriet.

 

Program, pris og tilmelding:

Projektstyring i byggeriet

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere