Proline Danmark ApS

proline-group.com/da

  • Lunikvej 24 2670 Greve

Om

Proline Group er markedsleder inden for rørrenovering i ejendomme.
Vi tilbyder effektive, fleksible løsninger til istandsættelse af regn- og spildevandsledninger så smidigt og billigt som muligt for både husejere og beboere. Med vores egenudviklede Proline-metode renoverer vi gamle rør ved at sprøjte plast ind i dem. Alternativt benytter vi vores Prosoc-metode, hvor vi krænger et fleksibel…

Læs mere  

Om

Proline Group er markedsleder inden for rørrenovering i ejendomme.
Vi tilbyder effektive, fleksible løsninger til istandsættelse af regn- og spildevandsledninger så smidigt og billigt som muligt for både husejere og beboere. Med vores egenudviklede Proline-metode renoverer vi gamle rør ved at sprøjte plast ind i dem. Alternativt benytter vi vores Prosoc-metode, hvor vi krænger et fleksibelt fór – en strømpe – ind i eksisterende rør.

Forretningsidé

Proline Group tilbyder tryg rørrenovering af regn- og spildevandsledninger til husejere, der lægger vægt på bekvemmelighed, hurtighed, kvalitet og økonomi.

Vision
Proline Groups vision er at blive det oplagte valg for fungerende spildevandsrør.

Proline Group – en stabil og tryg partner
Proline Group har den højest opnåelige kreditvurdering, AAA. Det er et skudsmål om, at Proline Group er en stabil og professionel partner for både kunder og leverandører.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere