28.02.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Case: Proline VVS har optimeret indkøbet, og øget indtjeningen! Læs hvordan:

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med KlarPris tager det mig kun få minutter at foretage al indkøb. Og så er jeg sikker på, at jeg har fået den bedste pris blandt alle mine leverandører – det er nemt og overskueligt!” - Tina Jensen, indkøber hos Proline VVS.

Udfordring: Tidskrævende at sammenligne priser.

Tina Jensen har ansvaret for indkøb hos Proline VVS, en VVS- og servicevirksomhed med mere end 40 ansatte. Som indkøbsansvarlig brugte hun tidligere mange timer på at sammenligne leverandørernes priser når der skulle handles.

 

Løsning: Automatisk udregning af nettopriser på tværs af grossister.

Tina fik automatisk adgang til KlarPris, da Proline VVS fik Ordrestyring. Efter 20 minutter var virksomhedens indkøbsaftaler indlæst i KlarPris, og så blev alle Proline VVS’ nettopriser udregnet. Og ikke nok med det, KlarPris viser hvordan Tina bør splitte købet mellem leverandører for at lave det bedste køb! Med ét klik gennemfører hun ordren, og så er hun videre til andre opgaver.

 

Resultat: Øget indtjening!

Efter Tina er begyndt at bruge KlarPris, har hun forbedret virksomhedens indkøb betydeligt! Det betyder større dækningsbidrag på varer, øget indtjening og mindre tidsspilde! Det er indkøb gjort nemt!

 

Vil du også forbedre din virksomheds indtjening?

Prøv KlarPris gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er! Prøv gratis

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere