09.08.2018  |  EL  |  Branchen

Prysmain INSIGHT 2.udgave 2018 er nu online

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gå ikke glip af det nye nummer af vores koncern magasin

Anden årlige udgave af vores koncern magasin INSIGHT er nu tilgængeligt online. Det er fuldt dedikeret til fusionen med General Cable, en begivenhed, der repræsenterer en milepæl i vores vækstproces.

I Focus On sektionen forklarer vi om potentialet for den kombinerede koncern og hvad fusionen betyder for vores virksomheds fremtid, med hensyn til forbedret vækst og styrket globalt lederskab på kabelmarked.

I Global Scenario analyserer vi den unikke vækstmulighed, men også det øgede ansvar, som sammenlægningen medfører.

I sektionen People fortæller vi om vores mest værdifulde aktiv: vores ansatte. Vi forklarer også vores nye organisation, som har gjort det muligt for os at arbejde som et hold lige fra starten. Endelig analyserer vi de finansielle resultater for første kvartal af 2018, hvilket viste et øget salg på 3,1 procent, i kraft af High Voltage Underground og Industrial, ledsaget af en solid vækst til Optical Cables og en positiv trend for Trade & Installers segmentet.

Oplev mere på Insights hjemmesiden

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere