18.05.2018  |  EL  |  Branchen

Prysmian 1.kvartal 2018 resultat

Indhold fra partner Hvad er dette?

Let vækst

Bestyrelsen for Prysmian S.p.A. har godkendt koncernens konsoliderede resultater for 1. kvartal 2018.

  • Let vækst for organisk salg (+3,1%)
  • Profitmargen stabil (ADJ EBITDA) 153 mio. €
  • Vejledende FY 2018 resultat - ADJ EBITDA 730-770 mio. €

"Første kvartal af 2018 markerer en tilbagevenden til omsætningsvækst, især forstærket ved en gunstig periode for undersøiske projektudførelsesaktiviteter, en stærk efterspørgsel i højspændingsindustrien og vækst i industribranchen," udtaler Valerio Battista, CEO for Prysmian Group koncernen. 

"Markedsudsigterne er overordnet set positive for koncernens to strategiske segmenter søkabler og telecom. Den positive udvikling for Telecom er bekræftet med en stigende efterspørgsel efter optiske kabler til nye bredbåndsnet verden over, dog mest i Frankrig i kraft af Très Haut Débit-projektet. For søkabel segmentet forventer vi at udbudsaktiviteterne intensiveres i andet halvår.  

På baggrund af ovenstående udvikling og i betragtning af eksisterende forretningsstruktur kan vi meddele at 2018 opnår et endnu højere indtjeningsmål end forventet, med et Justeret EBITDA i intervallet € 730 - 770 millioner, konkluderede Battista.

Læs den fulde pressemeddelelse på vores koncern hjemmeside.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere