04.12.2019 | Navnenyt

Prysmian Danmark reception i anledning af 60 år for CCO Jan Juul

I anledning af CCO Jan Juuls 60-års fødselsdag den 20.december 2019 inviterer Prysmian Group Danmark til reception på selve dagen mellem kl. 14:30 og 17:00.

Vi glæder os til at se kunder, forretningsforbindelser og venner af firmaet på Roskildevej 22, 2620 Albertslund. Jan Juul blev den 1. januar 2018 udnævnt til CCO for Prysmian Danmark efter at have været Sales Director for telecom og lavspændingsdivisionen gennem tre år.

Jan er et kendt ansigt inden for kabelbranchen, med solid salgserfaring fra blandt andet Draka, Brand-Rex og NKT.  Herigennem er han velfunderet både inden for tele- og datacom området men også inden for LV og MV kabelløsninger.  

Kørselsvejledning: Roskildevej 22, 2620 Albertslund ligger på en mindre parallelvej nord for Roskildevej. I krydset ved Coop og Cirkel K tanken drej nordpå ad Roholmsvej og dernæst første sidegade til venstre. Første virksomhed er Ejner Hessel Auto og derefter er den store grå bygning nr. 22. Der er gratis parkering foran bygningen.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere