04.01.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian har vellykket iværksat Factory 4.0

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som pilotprojekt på 2 af dets europæiske kabelfabrikker

Prysmian Group har vellykket iværksat Factory 4.0 på to at dets europæiske kabelfabrikker, som led i deres Fast Track Projekt om, at skabe smartere produktionsanlæg, der gør brug af interaktionen mellem digital viden og menneskelig ekspertise. Arco Felice (Italien) producerer HV og submarine kabelløsninger til koncernens PowerLink division og Calais (Frankrig) fabrikken producerer optiske fiberkabler.

Factory 4.0 tilgangen sikrer fuld real-time sporbarhed af alle produktionsaktiviteter og materialer, gennem tilslutning af maskiner og systemer til at styre og overvåge produktion, kvalitet og vedligeholdelse - så man kan identificere årsager og løsninger og samtidig styre produktionsprocesser. Dette gøres ved hjælp ​​en digital produktionsplatform, der er i stand til at benytte IIoT teknologi og augmentet reality i fremstillingsprocessen.

Projekterne er blive realiseret takket være et partnerskab med Dassault Systèmes og 3DEXPERIENCE Company. Dette gør det muligt for Prysmian Group at udnytte de mest innovative applikationer, der kan sikre en effektivisering af arbejdsprocesserne og bæredygtig ressourceudnyttelse, der i sidste ende vil skabe mere værdi for kunder og interessenter.

- MOM digital produktionsplatform
- IIoT teknologier
big data analyse
- augmentet reality til vedligeholdelse

"Hurtighed og let tilgængelige informationer er kernen i Fast Track. Projektet, der har til formål at sikre fuldt pålidelige fremstillingsprocesser med hensyn til mængder, kvalitet og timing, gennem fremskridt indenfor produktionen og forsyningskæden" , forklarede Andrea Pirondini, Prysmian Group COO.

Gennemførelsen af ​​de første pilotprojekter vil gøre det muligt for koncernen gradvist at implementere Factory 4.0 løsninger på alle dets 82 fabrikker verden over.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere