09.10.2018  |  EL  |  El-materiel

Prysmian - komplet portefølje af skibskabler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Download vores 2018 katalog

Skibsbranchen kræver produkter som forbedrer ydeevnen, reduceret brændstofforbrug og som er installationensvenlige. Derudover skal de være lette og små såvel som vandtætte, brandhæmmende og halogenfri.

Derfor leverer Prysmian Group et komplet udvalg af skibskabler til strømforsyning, kontrol, instrumentering, dataoverførsel og kommunikation. Vores kabelteknologier sørger for en sikker og pålidelig infrastruktur, med en kontinuerlig og optimal drift.

Prysmian TEMAR™ kabelserie indeholder en bred vifte af marinekabler, der dækker alle applikationstyper ombord på et fartøj, herunder alle typer strømkabler fra 1-20 kV, telekabler med forskellig armering og afskærmningsalternativer samt specielle bus- og fiberoptiske kabler. Derudover tilbyder vi også koaksiale, antenne og datakabler. Serien opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og sikrer forbedret ydeevne, øget data, strøm og optisk transmission.

Prysmian SEAFLAME™ serie er en innovativ fortolkning af krav til elektriske komponenter og kabler, som gør det muligt for skibsbyggere at overholde deres lovpligt - især SOLAS 'Safe Return to Port.  Ved at indkorporerer samtlige funktioner og krav til overholdelse af de højeste standarder for brandsikkerhed (herunder mekaniske chok- og vandsimuleringer), tilbyder Seaflame™ et komplet sortiment af kraft-, styrings- og instrumenteringskabler til skibs- og offshore marine applikationer, med forbedret brandmodstand.

Download vores nye Marine Cable Catalouge 2018 katalog her og se vores komplette kabelportefølje af skibskabler til marinebranchen. Eller læs mere på vores danske hjemmeside hvor der også er øvrige marine kataloger såsom SeaFlame og Temar.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere