03.07.2019  |  EL  |  Energi

Prysmian lancerer to nye HVDC 525 kV kabler til effektiv, pålidelig og langdistance energitransmission

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kvalifikations- og typetest er succesfuldt afsluttet

Prysmian Group tager endnu et teknologisk skridt fremad og muliggøre mere effektiv, pålidelig og miljøvenlig energitransmission over lange afstande.

Efter et års kvalifikationstest i overensstemmelse med internationale standarder, kan koncernen nu introducerer to nye 525 kV DC ekstruderede landskabelsystemer, der er kvalificeret med enten P-Laser eller XLPE isolering. Begge kabler har tillige bestået typetestning ved 600 kV og repræsenterer den næste generations løsninger til jordkabelsystemer.

"Denne nye milepæl er et vigtigt fremskridt for energitransmission og udvikling af innovative og bæredygtige kabelløsninger til branchen. 525 kV DC kabelsystemerne kan være en effektiv løsning til de planlagte tyske HVDC Corridor-projekter, og give TSO'erne (TenneT, 50Hertz, TransnetBW og Amprion) to testede teknologier, som kan forbinde Nordtyskland med Sydtyskland," siger Hakan Ozmen, EVP, Projects Business Unit hos Prysmian Group.

Prysmian Group spiller en central rolle i forbindelse af tyske havvindmølleparker til fastlandet. Koncernen har allerede leveret og installeret flere nøglefærdige HVDC og HVAC kabelsystemer på tværs af de tyske farvande med godt 4.100 km HVDC sø- og jordkabler samt 1.000 komponenter.

"Prysmian Group har længe været i front med hensyn til HVDC kabelteknologi og vi er forpligtet til langsigtet lederskab i branche. Vores R&D indsats fokuserer på at udvikle pålidelige materialer og procesteknologier til at imødekomme og overgå vores kunders behov," udtaler Srinivas Siripurapu, EVP & Chief R&D Officer hos Prysmian Group.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere