20.10.2017  |  EL  |  El-materiel

Prysmian søkabel producerer energi under iskolde forhold

Indhold fra partner Hvad er dette?

Finsk offshore vindmøllepark indviet

Tahkoluoto havmøllepark, der ligger i Østersøen ud for Finlands kyst, blev indviet sidste måned af det finske selskab Suomen Hyötytuuli. Det er verdens første offshore vindmøllepark designet til et iskoldt miljø. Den første turbine blev installeret tilbage i 2010 som et pilotprojekt. Efterfølgende er selve parkens undersøiske kabelsystemer blevet designet og installeret såvel som yderligere 10 turbiner.

Prysmian Group leverede godt 14 kilometer 30 kV søkabel til projektet, som er installeret på havbunden. Kablet blev fremstillet på koncernens finske fabrik i Pikkala, der er et ekspertisecenter for HVDC teknologi.

Den endelige overtagelse fandt sted forud for tidsplanen. Siden da har Suomen Hyötytuuli og dets partnere øget deres viden om offshore vindkraft i Østersøen og kan nu producere offshore energi på en industriel skala.

"Vi er meget stolte over dette samarbejde, som lykkedes takket være et stærkt samarbejde med vores kunde - der stolede på os og vores løsninger ", udtaler Olli Anttonen, HV Direktør Prysmian Group Nord Europa.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere