12.02.2019  |  EL  |  Energi

Prysmian skal udvikle et nyt undersøisk kabelsystem til Canada

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til forbindelse af tre øer i Bay of Fundy

Prysmian Group North America er blevet tildelt en ny kontrakt til en værdi at € 17 millioner af New Brunswick Power Corporation (NB Power), som er det største elforsyningsselskab i det sydøstlige Canada.

Fundy Isles Projektet indebærer nøglefærdig levering af en ny undersøisk kabelforbindelse, som vil gøre det muligt at opgradere kapaciteten for det eksisterende transmissionssystem i Passamaquoddy regionen nær Fundy bugten. Det nye kabelsystem skal forbinde øerne Deer, Campobello og Grand Manan med fastlandsnettet i New Brunswick provinsen.

Prysmian Group bliver ansvarlig for design, fremstilling og installation af et 300 mm² kvadrat 69 kV tre-leder undersøisk kabelsystem med XLPE isolering langs en rute på i alt 20 kilometer. Kabelkernen vil blive produceret på koncernens fabriksanlæg i Montereau (Frankrig) og bagefter påført en yderarmering i Nordenham (Tyskland).

Projektet forventes afsluttet til oktober 2019.

Den første del af kabelforbindelsen (3,5 kilometer) anlægges mellem to overgangsstationer fra Chocolate Cove, på østsiden af ​øen Deer til Wilson Beach, på vestsiden af ​​øen Campobello.  

Den anden del af kabelforbindelsen (16,5 kilometer) anlægges ligeledes mellem to overgangsstationer fra Little Whale Cove, på østsiden af ​øen ​Campobello til Long Eddy Point, på nordsiden af ​øen ​Grand Manan.

"Dette projekt er særligt udfordrende for Prysmian, idet installationerne skal udføres på steder med verdens største tidevandsforskel såvel som stærke strømme. Desuden krydser søkabelruten et omfattende fiskeriområde, og dette begrænser tidsvinduet for installationsoperationer”, udtalte Raul Gil, Submarine Business Director hos Prysmian Group.

Læs mere om Prysmian offshore kabel kompetencer på vores globale hjemmeside.

TIlmeld dig vores nyhedsbrev her eller følg os på Linked-in.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere