19.11.2018  |  EL  |  Energi

Prysmian skal udvikle Singapores elnet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nøglefærdigt HV og PD projekt til € 33 millioner

Prysmian Group har fået tildelt en kontrakt af elforsyningsselskabet SP Power Assets Limited til et samlet beløb på € 33 millioner -  til design, levering, installation og idriftsættelse af to højspændingssystemer til forbindelse mellem to transformerstationer fra Rangoon til Paya Lebar i Singapore.

Prysmian vil også levere et permanent overvågningssystem i form af PRY-CAM Grids, der er et integreret og autonomt PD overvågningsudstyr til 3-fasede strategiske aktiver. Systemet er trådløst og kommunikerer via internettet (normal + 3G modem). Det anvender aktive differentierede sensorer, som foretager bedre måling af puls og muliggør mere avanceret dataanalyse, sammenlignet med den konventionelle teknologi med passive sensorer.

Kabelsystemet omfatter 44 kilometer HVAC underjordiske 2000 mm² 230 kV kabler med en sømløs korrugeret aluminiumskappe og relateret tilbehør. Kabel og tilbehør leveres fra koncernens nye fabriksanlæg i Kina

Den nøglefærdige kontrakten fremhæver koncernens evne til at levere et omfattende sortiment af services såvel som et komplet kabelsystem. Herunder installation i en 50 meter dyb tunnel samt tilførsel af nødforsyning (telefon og LV kabler), fiberoptisk kabel og DTS sensorkabel til distribueret temperaturfølelse.

Levering og idriftsættelse af dette projekt er planlagt til 2020.

"Projektet er strategisk vigtigt for Prysmian, da det er et stykke tid siden at koncernen sidst havde et projekt af denne størrelse i APAC-regionen, der indebærer levering af lokalt fremstillede produkter og services. Vi har sikret dette EHV-projekt i Singapore takket være vores nye kabelfabrik i Kina”, siger Hakan Ozmen, EVP Projects, Prysmian Group.

"Vi er stolte over at være med til at bidrage til dette projekt. Samarbejde bekræfter den ekstremt høje kvalitet og banebrydende teknologi til vores underjordiske kabelsystemer," udtalte Federico Corbellini, ASEAN High Voltage Business Director.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere