06.10.2017  |  EL  |  Energi

Prysmian støtter Tesla med deres bæredygtige fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Prysmian bifalder Tesla's planer om at bygge verdens største lithiumion-batteri lagringsanlæg i Australien

Prysmian Australia bifalder Elon Musks planer om at bygge verdens største lithiumion-batteri lagringsanlæg i et forsøg på at løse Sydaustraliens energiproblemer.

I en historisk aftale, samarbejder Elon Musk og hans team hos Tesla med det franske firma Neoen og den statslige regering i landsdelen, om at opbygge et 100 MW lithiumion-batteri lagringsanlæg, der vil supplere Sydaustraliens engagement i vedvarende energi. Planen er at færdiggøre byggeri inden for 100 dage fra projektets start.

Lageringsanlæg placeres ved siden af Neons 99 turbiner, der indgår i Hornsdale vindmøllepark. Det vil være forbundet til det lokale AC-transmissionsnet og udføre en dobbelt rolle, nemlig til opbevaring af ubrugt vedvarende energi samt distribution af energi til elnettet, på tidspunkter med spidsbelastning.

Hvis alt går efter planen, vil anlægget øge pålideligheden af landsdelens energiforsyning og dæmpe stigende energipriser.

Prysmian Australia CEO Frederick Persson udtaler, ”Virksomheden er begejstret for at være involveret i et historisk projekt, der støtter landsdelens omlægning til en fremtid med vedvarende energi. Projektet vil sætte Sydaustralien på kortet som globale leder inden for vedvarende energi, og vores kabler bidrager til dette”, afslutter han.

Prysmian Australia har allerede leverer 69 kilometer en- og flerleder 33 kV kabler til Hornsdale vindmøllepark, der benytter koncernens avancerede teknologi "Termitex®" til beskyttelse mod termitter.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere