25.02.2019  |  EL  |  Branchen

Prysmian tildelt fiberoptisk søkabelkontrakt i Chile

Indhold fra partner Hvad er dette?

3.550 kilometer fiberoptisk kabelsystem

Prysmian Group har modtaget en ny kontrakt til en værdi af 50 millioner af Gtd Teleductos, en chilensk telekomoperatør, til nøglefærdig levering af et undersøisk kabelsystem, der skal forbinde Arica, den nordligste by i Chile, med Puerto Montt, beliggende i Parque National Puyehue Park på sydvestkysten af Chile.

Kontrakten er tildelt koncernens undersøiske telekom division NSW, som blev en del af Prysmian efter overtagelsen af ​​General Cable. Projektet omfatter design, levering og installation af mere end 3.550 kilometer undersøisk repeater-less fiberoptisk kabelsystem.

"Kontrakten udgør en vigtig milepæl for koncernen, da den repræsenterer vores første fælles undersøiske telekommunikationsprojekt efter sammenlægningen. Den er yderligere et bevis på vores høje kabelkvalitet og udvikling af ​​innovativ netværksinfrastruktur," udtaler Hakan Ozmen, EVP Project Business Unit hos Prysmian Group.

Prysmian vil levere 11 kabelsegmenter med en længde på mellem 135 og 400 kilometer, som efterfølgende sammenkobles. Kablerne vil blive produceret på koncernens fabriksanlæg i Nordenham, Tyskland.

Levering af kablerne er planlagt til slutningen af 2019.

"Vi er meget beæret over at arbejde med den chilenske Grupo for tredje gang. Det nye projekt bekræfter endnu en gang, Grupo Gtd tillid til vores kvalitetsløsninger. Takket være avancerede undersøiske produkter og kompetencer kombineret med solid erfaring, kan Prysmian tilbyde de mest effektive og rentable projektløsninger til sine globale kunder," udtaler Ashutosh Bhargava, Submarine Telecom Business Unit Direktør hos Prysmian Group.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere