02.05.2018  |  EL  |  Byggeri

Prysmians første kontrakt med JG Summit Petrochemicals Group

Indhold fra partner Hvad er dette?

Levering af 820 kilometer kabel til petrokemisk applikation

Prysmian Group har indgået en aftale med JG Summit Petrochemicals Group (JGSPG) til levering af 820 kilometer lav- og mellemspændings-, instrumentations- og kontrol- samt telekommunikationskabel til petrokemisk applikation.

JGSPG er den største producent af polyolefiner i Filippinerne og den første og eneste integrerede producent af PE og PP harpiks i landet. Firmaet er et 100% ejet datterselskaber af JG Summit Holdings, Inc. (JGSHI) - et af landets største og mest diversificerede konglomerater.

JGSPG anlægget ligger 120 kilometer syd for Metro Manila i Batangas City, med udsigt over den smukke Batangas bugten. På nuværende tidspunkt har JGSPG et 250 hektar fuldt integreret førsteklasses produktionskompleks, der huser Naphtha Cracker Plant og Polymer Plants.

Prysmian Group skal levere den komplette pakke med strøm, instrumentering og styring og telekommunikationskabler til OSBL (Outside Battery Limits) Fase 1 Expansion Projekt til de eksisterende JG Summit faciliteter. Kablerne hertil vil blive produceret på koncernens fabrik i Tianjin og Suzhou, Kina, med levering i 2. kvartal af 2018.

"Vi er særligt stolte over denne aftale med JG Summit", udtaler Irene C. Wilson, Oil & Gas Asia Pacific Business Director hos Prysmian Group. "JG Summit er en ny kunde med stor forventet vækst i den nærmeste fremtid".

Prysmian Group er den eneste kabelproducent i den region, som kan levere en komplet og udvidet portefølje af kabelløsninger til olie- og gasindustrien, herunder downhole, offshore og subsea-løsninger. Koncernen har et stærkt geografisk fodaftryk i regionen med fabrikker i Kina, Indonesien, Malaysia, Thailand, Singapore, Filippinerne, Australien og New Zealand.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker.Prysmian Group opererer med tre af branchens stærkeste…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere