Event

PULS 2019: Forsyning i forandring

Dansk Fjernvarme

www.danskfjernvarme.dk/

  • mail@danskfjernvarme.dk
  • +45 7630 8000
  • Merkurvej 7, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 20.06.2019
Start tidspunkt: Kl. 9.00-18.00
Sted: Fjernvarmens Hus, Kolding
Tilmeld  

PULS er for dig, der vil kende de seneste politiske trends, som vil have redskaber og ideer med hjem til din hverdag i forsyningssektoren – og netværke med kolleger i hele branchen.

Årets tema handler om en forsyning, der er i forandring. For nye vinde blæser i forsyningssektoren, hvor fjernvarmen befinder sig i en ny situation, hvor den i stigende grad skal ud og kæmpe for sine kunder og sin berettigelse som varmeløsning. Men hvordan genopfinder man sig selv, styrker sit brand og får fortalt alle fordelene ved fjernvarmen?  

Få nogle af svarene på årets PULS – sommereventet for ledere og bestyrelsesmedlemmer i forsyningssektoren. Vi har bedt både en erhvervsretoriker og den kendte erhvervskommentator Ole Krohn fra TV2 News lægge de nye spor ud for sektoren.  

Og naturligvis er der intet PULS uden en sjat politik. For i juni vil danskerne have sammensat en ny regering, ligesom et nyt regeringsgrundlag udstikker kursen for de kommende års energipolitik. Den tidligere Christiansborg-journalist og politiske redaktør Thomas Funding kommer og gennemtygger regeringsgrundlagets betydning for forsyningssektoren og kortlægger de aktuelle politiske energipositioner på Borgen.

Seks spændende mini-sessioner 
Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal dukke op til PULS? Så kan vi anbefale dig at dykke ned i mulighederne for at blive klogere på temaer, som f.eks. hvordan du lægger en kommunikationsstrategi, konsoliderer gennem samarbejder eller styrer dine aktiver. I alt har vi seks mini-sessioner, hvoraf du skal udvælge og tilmelde dig to i forbindelse med tilmeldingen til PULS.

Vi glæder os til at se dig den 20. juni, hvor der sædvanen tro er telt, pattegris og masser af faglige indspark.

MEDLEMSPRIS DANSK FJERNVARME
2.395,00
MEDLEMSPRIS GRØN ENERGI
2.395,00
PRIS IKKE-MEDLEMMER
3.185,00

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere