04.06.2021  |  EL  |  Belysning

PUSH DIM (FASE PULS DÆMP) Personligt lys lige ved hånden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fagerhults nye innovation er designet til at fremme arbejdsmiljøet yderligere og forbedre lyskomforten på kontoret. Med vores Push Dim-løsning er det muligt at tilpasse lyset over den enkelte arbejdsplads, så det passer til forskellige opgaver og behov.

Du vælger selv - Alt sammen med et tryk på en knap.

I kontorlandskaber, hvor der ikke altid er individuelle arbejdspladser, er det rart at vide, at lyset kan tilpasses til forskellige personlige præferencer. Medarbejdere i forskellige aldre kan have brug for forskellige lysstyrker for at se godt, og på forskellige tidspunkter af døgnet kan det være nødvendigt at justere belysningen. Med lysdæmpningsfunktionen indstiller medarbejderen selv det ønskede lysniveau, som passer til arbejdsopgaven. En afbalanceret og veljusteret belysningsløsning forbedrer arbejdsmiljøet og trivslen på arbejdspladsen.

Læs mere om hvordan du kan optimere dit indendørs klima

Lev op til kravene   

En velafvejet belysningsløsning er ikke kun en gevinst for den enkelte medarbejder. Ved hjælp af smarte innovationer, såsom Push Dim, kan hele bygningen bedre opfylde gældende byggestandarder (f.eks. WELL-standarden). Disse typer af standarder er med til at fremme medarbejderens oplevelse af arbejdsmiljøet på mange niveauer, eksempelvis i forhold til ventilation, belysning og støj. I den vestlige verden bruger vi i dag næsten 90 % af vores vågne tid indendørs. Vi ønsker, at denne tid skal tilbringes i et sundt indeklima. 

Et ensartet indtryk 

Denne innovation erstatter de tidligere afbrydersnore, der har haft en lignende lysstyringsfunktion. Men i stedet for sammenfiltrede snore, som normalt bindes op eller hænger i synsfeltet, giver denne løsning et mere stilrent indtryk. I et større rum bliver oplevelsen af kontormiljøet mere ensartet.  

Push Dim fås med to forskellige varianter, sluk/tænd/dæmp eller tilstedeværelse/dagslysregulering + sluk/tænd/dæmp. Push Dim fås til flere af vores armaturer, bla. Dwide, Skywalker, Notor 65 og Scoot linear.

Læs mere her: Push Dim (fase puls dæmp) - Fagerhult (Danmark)

 

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere