12.10.2021  |  EL  |  El-materiel

Push-in stik til elektronikhuse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contact udvider tilslutningsmulighederne til ICS elektronikhuse til at omfatte Push-in fjedertilslutning med en deling på 3,5 mm.

Phoenix Contact udvider tilslutningsmulighederne til ICS elektronikhuse til at omfatte Push-in fjedertilslutning med en deling på 3,5 mm. De nye PCB stik er designet til strømme op til 8 A og spændinger op til 300 V. De fås i 4- og 5-polede varianter. Kodningselementet, som er integreret i stikdelen, giver pålidelig beskyttelse mod forkert tilslutning. Stikket og grunddelen kodes helt enkelt sammen, når de sættes i for første gang.

Push-in stikkene er kompatible med det eksisterende udvalg af tilslutningsteknologi. Sammen med kodebare printkortstik med delinger på enten 3,5 mm eller 5,0 mm med enten skruetilslutning eller Push-in fjedertilslutning tilbyder Phoenix Contact også standard komponenttilslutninger som RJ45, USB, D-SUB og antennestik til ICS husserien.

Mere om elektronikhuse


 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere