15.02.2022  |  VVS  |  Byggeri

Quick Edit er tilbage på Byggeweb Projekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du, at du kan spare dig selv for mange unødvendige museklik ved at bruge vores nye funktion til at åbne og redigere dine filer direkte i Byggeweb Projekt?

Din nye genvej til hurtig redigering og upload af filer

I stedet for at downloade en fil, redigere den og derefter uploade den, kan du nu med Quick Edit samle hele processen i én arbejdsgang. Det betyder, at du ikke længere behøver at være bekymret for at uploade den forkerte fil eller optage unødvendig lagringsplads på din desktop med flere fil-versioner.

Samtidig redigering er ikke altid effektivt og kan for mange virke forstyrrende at arbejde i et dokument, som flere brugere redigerer i på samme tid. For at sikre et bedre dokumentsamarbejde, og dermed undgå forvirring og rod i filer, sikrer Quick Edit funktionen at låse filen, når en bruger påbegynder redigering, så andre ikke kan ændre i filen.

Prøv Quick Edit og gør din hverdag lidt nemmere!

Du kan læse mere om hvordan Quick Edit fungerer ved at læse nedenstående guide.

LÆR AT BRUGE QUICK EDIT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Mere fra RIB Software | North Central & Eastern Europe

RIB Software | North Central & Eastern Europe

www.rib-software.dk

RIB dækker alle faser i byggeriet RIB's løsninger understøtter processer i byggeriet, der traditionelt set er forbundet med høje omkoster, manuelle arbejdsgange, stort ressourcetræk og risiko for fejl. Til både store og små byggeprojekter. Hos RIB er vi drevet af digitale teknologier og tendenser, og vi har gjort det til vores primære m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere